Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

Wil je geen foundation maar wel graag een mooi kleurtje en je huid egaliseren? De natural beauty day cream is dan echt wat voor jou! Deze fijne creme veranderd in een mooie natuurlijke teint op de huid, de ingekapselde parels klappen open bij het aanbrengen op de huid en passen zich daarna aan jouw huidteint aan. De creme heeft een SPF 10 en werkt hydraterend en verzorg...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Intelligent skin therapy

Geef uw huid een extra boost voor de herfst/winter met de hoog geconcetreerde serums en maskers van Beautyface. De maskers zijn gemaakt van bananenkatoen om zo het milieu minder te belasten. De maskers zijn 99,6% biologisch en zitten vol werkstoffen, afgepast op ieder huidtype. Daarnaast zijn er hele fijne serums in aantrekkelijke flesjes. Een flesje is goed voor een kuur van 10-14 dagen en kunnen onder iedere dag- of nachtverzorgingworden toegepast. In beide producten zitten geen parabenen, geen kleur- of geurstoffen en niet op dieren getest daarnaast zijn de serums en maskers gemaakt van natuurlijke kruiden, planten en mineralen. U kunt het masker of serum inzetten met uw normale behandeling, de kosten hiervoor zijn: € 10,- extra naast de kosten voor uw behandeling voor het serum. Het flesje krijgt u mee zodat u nog 10-14 dagen thuis kunt nagenieten, en voor het masker zijn de kosten ook €10,- extra naast de kosten voor uw normale behandeling. Daarnaast krijgt u bij het masker, één masker mee naar huis voor thuis gebruik. Losse verkoop €12,50 voor het serum en €6,- per masker.

En wat dacht u van een leuk verpakt masker met bijpassend serum om cadeau te geven? Weer eens iets anders ;-)

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Piraat 18 1671 RX Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route