Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

De biopulse therapy is de nieuwste aanwinst in de salon. En met recht een aanwinst. Wat een mooie behandeling is dit. Deze intensieve herstellende behandeling is voor bijna iedere huid in te zetten. Er word gebruik gemaakt van een mix van diverse natuurlijke stoffen die u huid direct resultaat geven. De biopulse therapy is gericht op het ontgiften en doorspoelen van de...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Loveli

Beauty by Cecilia is partnersalon van Loveli. Loveli is een Nederlands merk met o.a deodorant, de deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie en zuiveringszout. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets. Daarnaast zijn er facewash, facecream, facemist, diverse body producten en  lipbalm en dat alles is natuurlijk!! Het loveli assortiment word steeds groter. Kijk in de salon of neem contact op voor meer informatie. Wil je de deodorant van Loveli uittesten? Dat kan, er zijn diverse min's zodat je eerst kunt ervaren wat Loveli voor jou kan doen. Wist je dat Loveli deodorant ook geweldig werkt tegen hormoonzweet? Zo zijn pubers ook goed beschermt tegen de nare geutjes.

*deo € 7,99

*facewash € 14,99

*facecream € 20,00

*facemist € 14,99

*lipbalm € 5,99

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Pampus 44 1671 RK Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route