Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus Covid-19 is ook Beauty by Cecilia vanaf 17 maart tot nader orde gesloten. U kunt mij telefonisch bereiken via 06-20350746 of via e-mail info@beautybycecilia.nl voor eventuele vragen. Uw producten blijven op voorraad en kunnen desgewenst thuis bezorgd worden. #blijfgezon...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Malu Wilz

Malu Wilz is een Duitse cosmeticafabrikant. De cosmeticalijn omvat zowel kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten die de huid ondersteunen en vernieuwen, alsook exclusieve en lang houdende decoratieve cosmetica die de schoonheid van elke vrouw accentueert. Maak kennis met de producten van Malu Wilz in één van de effectieve huidverzorgingsprogramma's voor een prachtige en gezonde teint. Het assortiment bevat producten voor alle huidtypen, van producten met effectief hyaluronzuur die hydraterend werken tot regenererende crémes, zowel voor dames als heren.

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Piraat 18 1671 RX Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route