Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

Self tanning oftewel, zelfbruinende producten bestaan al sinds de jaren '60. Het belangrijkste bestanddeel van zelfbruinende producten is DHA, Dihydroxyaceton. Dit is afgeleid van suikerriet of -biet een 100% natuurlijk product. Na een chemisch proces wordt er DHA gewonnen uit de suiker. Wanneer DHA in contact komt met de vrije aminozuren die zich in de eiwitten op de h...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Merken

Malu Wilz is een Duitse cosmeticafabrikant die aan de rand van Munchen is gevestigd. De cosmeticalijn voor proffesionals omvat zowel kwalitatief hoogwaardige verzorgingproducten die de huid van binnenuit ondersteunen en vernieuwen, alsook exclusieve en lang houdende decoratieve cosmetica die de schoonheid van elke vrouw accentueert. Het merk Malu Wilz is populair bij talloze Duitse en internationale beauty-proffesionals en visagisten uit Europa, Azie, Noord-Amerika en het Verre Oosten.

Maak kennis met de producten van Malu Wilz en de effectieve huidverzorgingsprogramma's voor zowel dames, heren en jongeren voor een prachtige en gezonde teint. Het assortiment bevat producten voor alle huidtypen, van producten met effectief hyaluronzuur die hydraterend werken tot regenerende crémes of een elixer met pure gouddeeltjes.

 

Intelligent skin therapy,  BeautyFace  Is een jong en dynamisch bedrijf van hoogwaardige en huidvriendelijke cosmetica met een eigen biologische research en productielijn. BeautyFace heeft diverse soorten maskers en serums die op uw huid worden afgestemd. De BeautyFace maskers zijn gemaakt van bananenkatoen, deze grondstof is als natuurlijk restafval in grote hoeveelheden aanwezig op bananenplantages. De bananenvezel heeft een groter vermogen om het vocht (serum)vast te houden en op te slaan dan een katoen vezel maar kan deze ook versneld vrij geven aan de huid. Deze maskers en serums worden volledig door uw huid opgenomen en zijn ook nog eens biologisch!

      

 

 

 

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Piraat 18 1671 RX Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route