Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

Wil je geen foundation maar wel graag een mooi kleurtje en je huid egaliseren? De natural beauty day cream is dan echt wat voor jou! Deze fijne creme veranderd in een mooie natuurlijke teint op de huid, de ingekapselde parels klappen open bij het aanbrengen op de huid en passen zich daarna aan jouw huidteint aan. De creme heeft een SPF 10 en werkt hydraterend en verzorg...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Oorkaarsbehandeling

Oorkaarsbehandeling      (ongeveer 30 min.)     € 30,00

 

Bij deze behandeling word het oor op een zachte manier gereinigd doormiddel van een holle brandende kaars. Dit kan verlichtend werken voor mensen met oor-, neus-, en hoofdpijnklachten. De oorkaars word in het oor geplaatst, zodanig dat de ingang word afgesloten. Vervolgens word de kaars aangemaakt.Door de werking van de vlam ontstaat er een "schoorsteen effect"  waardoor er een lichte onderdruk in de uitwendige gehoorgang optreed en een trilling van de lucht. Hierdoor word het trommelvlies zachtjes gemasseerd wat zorgt voor een druk in het middenoor,het evenwichtsorgaan, het slakkenhuis, het orgaan van Corti en zo verder via de buis van Eustachius naar de mond, neus, keel en bijholten. Terwijl de kaars brand hoort men een knisperend of ruisend geluid en voel je de aangename warmte van de brandende kaars. Door deze warmte word de doorbloeding gestimuleerd, het immuumsysteem geactiveerd en de ontslakkende werking van de lymfevaten verbeterd.

Door vooraf de oren eerst zachtjes te masseren word de doorbloeding op gang gebracht en het effect van de oorkaarsen verbeterd. We behandelen altijd beiden oren, ook als de klachten maar aan één zijde zijn, waardoor er geen onbalans ontstaat. Hiermee trigger je ook het lichaam om de onbelans die er eventueel is, te herstellen. Ook voor kinderen is deze behandeling zeer geschikt, alleen gebruik ik dan een halve kaars per oor.

Ik gebruik Biosun oorkaarsen, deze worden gemaakt van 100% katoen en gedrenkt in bijenwas en kruiden volgens orgineel recept van de Hopi indianen waarna deze worden opgerold en gedroogd. Deze kaarsen zijn volkomen veilig. Ze bevatten een veiligheidsfilter en duidelijke rode lijn die aangeeft tot waar de kaars mag branden.

Bij langdurige klachten is de oorkaars behandeling in kuur verband aan te raden voor een langer en beter effect.

 

Belangrijk:

  • 2 uur voor de behandeling niet meer douchen
  • Drink voldoende water na de behandeling om de afvalstoffen af te voeren.
  • Vermijd de eerste uren wind op de oren, uw oren zijn gevoeliger
  • Niet gelijk zwemmen

De behandeling word afgeraden bij:

  • Mensen met geperforeerd trommelvlies of met buisjes
  • Acute oorontsteking
  • Geimplanteerde gehoorbeentjes
  • Eczeem of schimmelinfecties aan de gehoorgang
  • Epileptie
  • Ziekte van Méniére

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Pampus 44 1671 RK Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route