Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

Vanaf 7 januari is beauty by Cecilia partnersalon van Loveli. Loveli is een Nederlands merk met o.a deodorant,...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Selfie tan 'n go

Self tanning oftewel, zelfbruinende producten bestaan al sinds de jaren '60. Het belangrijkste bestanddeel van zelfbruinende producten is DHA, Dihydroxyaceton. Dit is afgeleid van suikerriet of -biet een 100% natuurlijk product. Na een chemisch proces wordt er DHA gewonnen uit de suiker. Wanneer DHA in contact komt met de vrije aminozuren die zich in de eiwitten op de huid bevinden, produceert de huid als reactie hierop een verkleuring, and your self tan is born!

Kom in de salon kijken welke selfie tan 'n go producten het best bij je huid passen. Om het gemakkelijk te maken is er de mogelijkheid om intens te bruinen of een licht bronzende glow. De producten moeten circa 1 tot 2 uur intrekken maar er is ook een selfie tan 'n go voor de nacht. Smeer je in voor het slapen gaan en je word wakker met een mooie teint. Hoe langer je het product laat inwerken, hoe bruiner je wordt. TIP! Scrub je huid voordat je gebruik maakt van een selfie tan 'n go zelfbruiner. Hierdoor blijft je kleurtje langer zitten. Gemiddeld blijven de selfie tan 'n go producten met uitzondering van de instant bronzers, 5 dagen zitten. Hoe breng je de selfie tan 'n go aan? breng de foam aan op de handschoen of de huid en masseer dit gelijkmatig in. 

 

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Piraat 18 1671 RX Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route